Grupa „STOPE“ djeluje od 2003. godine u župi Svih svetih u Blatu na Korčuli. Naziv su dobile po njihovoj mještanki bl. Mariji Propetoga Isusa Petković koju žele slijediti, ići njenim „stopama“ ljubavi i dobrote kroz radosnu pjesmu i povremene humanitarne akcije.

Članice Stopa redovito čine djevojke srednje i osnovne škole, a njihov broj mijenja se zbog njihova odlaska na školovanje. Voditeljica sastava je s. Danijela Škoro. „Stope“ redovito pjevaju na nedjeljnom euharistijskom slavlju te u svetištu blažene Marije Propetoga Isusa Petković svakog 9. u mjesecu kada slavimo njezin dan, na vjenčanjima i drugim slavljima u župi.

Pripremaju i prigodne programe za mlade u kojima rado sudjeluju pjesmom i glumom. Priredile su nekoliko samostalnih koncerata. Često sudjeluju na raznim koncertima i prigodnim vjerskim i kulturnim programima u svome mjestu, ali i izvan njega. Sudjelovale su i na nekoliko festivala duhovne glazbe.
Ostvarile su blisku suradnju s našim poznatim glazbenim producentom gosp. Rajkom Dujmićem kroz skladanje pjesme i nekoliko zajedničkih nastupa.

Izdale su i svoj prvi CD album „Moja ljubav si Ti“ 2010. godine. Za svoj rad bile su nekoliko puta i nagrađene.Stope žele pjesmom ljude približiti Bogu te se trude svojim životom svjedočiti da je moguće biti mlad, zabavan i moderan, a uza sve to ostati kršćanin, biti Kristov.
To nas povezuje i čini radosnima sve ove godine.